Geen producten (0)

Onze visie

Kwalitatieve kleding voor de modebewuste moslimman

Onze missie

Alle moslimmannen voorzien van kwalitatieve, stijlvolle en awrah bedekkende kleding

Achtergrond

Het viel ons in 2019 op dat Islamitische kleding voor mannen niet hetzelfde werd behandeld als alledaagse kleding. Je ziet bijvoorbeeld broeders overdag in mooie merkkleding lopen maar met een oude djellaba naar de moskee gaan. Met de kwalitatieve thobes van Custom Qamis, gemaakt in de Emiraten, proberen we hier verandering in te brengen. Want waarom zouden we niet evenveel of zelfs meer aandacht willen besteden aan onze Islamitische kleding?

Daarnaast zagen we dat er geen goed alternatief was voor de alledaagse kleding. Je kan in Nederland eenmaal niet met je qamis op werk verschijnen, dat is logisch. maar helaas waren skinny jeans de norm geworden en was er ook niet veel ander aanbod vanuit de reguliere winkels. Daarom zijn we begonnen met het aanbieden van wijdere broeken met een lager kruis, lange t-shirts en lange hoodies maar ook met bedekkende trainingspakken. Met deze kleding voel je je in shaa Allaah altijd op je gemak en kun je altijd je gebed met een gerust hart verrichten.

We proberen voor iedere stijl wat aan te bieden. Van cargo broeken tot pantalons of nette chino's. Van nette outfits tot trainingspakken en van marokkaanse kandora tot zakelijke saudi qamis met kraag. Van beanies, tot dockerhats en gebedsmutsen. Om dit brede assortiment aan te kunnen bieden werken we daarom met verschillende merken. Onze partners zijn bijvoorbeeld Qaba’il, Timssan, Emir, DC Jeans, Custom Qamis, NA3IM, Qawy, Bin Rizwan, Al-Mirats en Rafiq.

Bij het samenstellen van onze collecties doen we onze uiterste best om onze waarden mee te nemen zodat het voldoet aan onze visie kwalitatieve kleding voor de modebewuste moslimman. Dus naast dat het kwalitatief in orde moet zijn moet de kleding ook passen binnen onze kaders van stijl en mode. We hopen in shaa Allaah dat we hiermee onze gemeenschap tot nut zijn. Mocht je opmerkingen of aanbevelingen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media