Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jabador Zwart/Goud voor Kids - Rafiq

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Jabador Zwart/Goud voor Kids - Rafiq

Een Jabador is een traditioneel kledingstuk voor mannen en jongens uit de Arabische wereld. Het wordt vooral gedragen in landen zoals Marokko, Tunesië, Algerije en Libië. Het bestaat uit een lange tuniek, die wordt gedragen over een broek en eventueel met een kaftan. Het wordt vaak gezien als een teken van status en elegantie.

Let op, deze stof is heel gevoelig en het is mogelijk dat er hier en daar kleine ladders (kleine streepjes) zichtbaar zijn.

Model

Het jongetje is 3 jaar en draagt maat 2. Daarom zit het een beetje kort in de armen.

Meer informatie over Jabadors

De geschiedenis van de Jabador gaat terug tot de 16e eeuw, toen het werd gedragen door de adel en de rijken. In die tijd was het een teken van macht en rijkdom, en het was gemaakt van duurzame materialen zoals zijde en katoen. In de loop der tijd is de Jabador echter ook populair geworden onder de gewone bevolking, en het wordt nu gedragen door mannen van alle sociale klassen.

De huidige Jabador wordt vaak gemaakt van lichtere materialen zoals polyester en het wordt beschouwd als een comfortabele en praktische kledingstuk. Het is ook beschikbaar in verschillende kleuren dus genoeg keuze voor je formele als informele gelegenheden.

De Jabador is ook een belangrijk onderdeel van de traditionele Arabische cultuur. Het wordt vaak gedragen tijdens belangrijke gelegenheden zoals bruiloften, religieuze feestdagen en formele bijeenkomsten. Het is daardoor een belangrijk element in de Arabische mode-industrie.

In de moderne tijd worden Jabador vaak gedragen door zakenlieden en professionals. Het is een populaire keuze voor zakelijke bijeenkomsten en formele gelegenheden. Ook wordt het vaak gedragen door mannen die zich willen identificeren met de Arabische cultuur.

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media