Geen producten (0)

Beige Broek "Basic" van Al-Mirats

€ 29,95 € 22,46 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Beige Broek "Basic" van Al-Mirats

Een basic broek met een wijdere fit en elastiek bij de enkels is een veelzijdige en comfortabele keuze voor mannen die houden van stijl en comfort. Deze broekstijl biedt niet alleen meer bewegingsvrijheid, maar is ook een stijlvolle optie voor casual gelegenheden.

*Let op: deze beige broek kan vanwege de stof na het wassen een verwassen look krijgen.

Pasvorm

Neem je gebruikelijke maat

Model

Het model is circa 170cm, ongeveer 65kilo en draagt maat S

Uitgebreidere omschrijving

De wijdere fit van deze broek is ideaal voor mannen die een comfortabele pasvorm prefereren. Dit type broek zit niet te strak waardoor er bi idhnillaah voldoende ruimte is om te bewegen zonder beperkt te worden door de pasvorm. Dit maakt de broek bijvoorbeeld ook geschikt voor mannen met een grotere maat of een brede bouw.

Het elastiek bij de enkels van de broek zorgt voor een strakke afwerking van de broekspijpen en voorkomt inshaa Allaah isbaal. Daarnaast geeft dit de broek een nette en moderne uitstraling.

Deze broekstijl is zeer geschikt voor casual gelegenheden. De wijdere fit en het elastiek bij de enkels geven de broek een sportieve en ongedwongen uitstraling, wat perfect past bij een casual outfit. De broek kan worden gecombineerd met een T-shirt, hoodie of sweater voor een casual look.

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media