Geen producten (0)

Lichtgrijze Cargo "Tech32" van Al-Mirats

€ 36,95 € 27,71 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Lichtgrijze Cargo "Tech32" van Al-Mirats

Een cargo broek voor mannen met ritszakken, een wijdere fit en elastiek bij de enkels is een veelzijdige en praktische keuze voor de moslimman. Deze broekstijl biedt niet alleen meer bewegingsvrijheid, maar heeft ook veel opbergmogelijkheden voor spullen.

Pasvorm

Neem je gebruikelijke maat

Model

Het model is circa 170cm, ongeveer 65kilo en draagt maat S

Uitgebreidere omschrijving

De ritszakken op de cargo broek zijn ideaal voor mannen die vaak onderweg zijn en hun spullen veilig willen opbergen. Deze zakken zijn groot genoeg om een telefoon, sleutels of geld op te bergen. Bovendien zijn ze gemakkelijk toegankelijk en beveiligd met een ritssluiting.

Net zoals de basic broek, biedt de cargo broek ook een wijdere fit voor de mannen die een comfortabele pasvorm prefereren. Dit type broek zit niet te strak rond de benen en heupen, waardoor er voldoende ruimte is om te bewegen zonder beperkt te worden door de pasvorm. Dit maakt de broek bijvoorbeeld ook geschikt voor mannen met een grotere maat of een brede bouw.

Het elastiek bij de enkels van de broek zorgt voor een strakke afwerking van de broekspijpen. Dit geeft de broek een nette en moderne uitstraling. Bovendien houdt het elastiek de broekspijpen op hun plaats en voorkomen ze daarmee in shaa Allaah isbaal. 

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media