Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Oud and Vanille Emir van Paris Corner

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Oud and Vanille Emir van Paris Corner

De geur is gemaakt van hoogwaardige ingredienten en heeft een rijke en warme uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De geur van Paris Corner Oud and Vanille Emir begint met topnoten van agarhout, zwarte peper, saffraan en kardemom die snel plaatsmaken voor bloemige hartnoten. De basisnoten van vanille, sandelhout en guaiac hout geven de geur een rijke, sensuele en aards aroma dat bi idhnillaah urenlang blijft hangen.

Wat Paris Corner Oud and Vanille Emir zo speciaal maakt is de unieke combinatie van oud en vanille. Oud is een rijke, kruidige en aards geur die wordt gemaakt van de resin van de oud-houtboom. Het is een zeer waardevolle en dure parfumcomponent die al duizenden jaren wordt gebruikt in parfums, cosmetica en medicijnen vanwege zijn unieke geur en therapeutische eigenschappen.

Vanille is een zoete, rijke en sensuele geur die wordt gemaakt van de vruchten van de vanillestok. Het is een zeer gewilde parfumcomponent die wordt gebruikt in vele parfums vanwege zijn heerlijke, zoete aroma.

Paris Corner Oud and Vanille Emir is een prachtig voorbeeld van hoe oud en vanille samen kunnen komen in één geur. De geur is zeer rijk en vol, met prachtige lagen. Het is een geur die bi idhnillaah zeker indruk zal maken op iedereen die het ruikt en die zal blijven hangen gedurende de dag.

Al met al is Paris Corner Oud and Vanille Emir een prachtige geur die zeker de moeite waard is om te proberen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of voor de avond, Paris Corner Oud and Vanille Emir heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan zeker Paris Corner Oud and Vanille Emir. De geur zal je verleiden met zijn rijke, warme en sensuele aroma en je laten genieten van de unieke combinatie van oud en vanille.

Samenstelling

Topnoten: Agarhout (Oud), Zwarte Peper, Saffraan en Kardemom
Hartnoten: bloemige noten
Basisnoten: Madagascar Vanille, Guaiac Hout en Sandelhout.

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media