Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Baardset Freshwinter - De Sunnah Man

€ 29,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Baardset Freshwinter - De Sunnah Man

Een vegan baardset is de perfecte keuze voor mannen die bewust bezig zijn met hun uitstraling. De baardset bevat baardolie, baardbalsem, beard wash en een houten baardkam. De cosmetica zijn allemaal gemaakt van veganistische en dus halal ingrediënten. In deze beschrijving gaan we dieper in op de voordelen van het gebruik van een vegan baardset en geven we tips voor het onderhoud ervan.

Ten eerste is het gebruik van een vegan baardset goed voor je gezondheid. Veganistische baardproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën en kruiden, en bevatten geen schadelijke chemicaliën of synthetische toevoegingen. Dit betekent dat ze milder zijn voor je huid en dat ze minder kans op allergische reacties hebben. Bovendien zijn veganistische baardproducten ook vrij van dierlijke producten, zoals bijenwas, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde dierlijke producten.

Daarnaast zijn vegan baardsets ook beter voor het milieu. Veganistische baardproducten zijn gemaakt van plantaardige ingredienten, wat betekent dat ze minder belastend zijn voor de natuur en de dieren. Bovendien zijn veganistische producten ook vaak gemaakt van duurzame materialen wat betekent dat ze minder afval produceren en beter zijn voor het milieu.

Een ander voordeel van een vegan baardset is dat het leuk is om als cadeau te geven. Veganistische verzorgingsproducten zijn populairder dan ooit tevoren en zijn een leuk cadeau voor mannen van alle leeftijden. Bovendien is onze baardset ook vaak verpakt in een mooi zakje. 

Om het meeste uit je vegan baardset te halen, is het belangrijk om de producten goed te gebruiken. Baardolie en baardbalsem kunnen het beste na het douchen aangebracht worden, wanneer de poriën van je huid openstaan en het product gemakkelijker kan worden opgenomen. Gebruik niet te veel olie of balsem, omdat dit kan leiden tot een vette of plakkerige baard.

Land van herkomst

Canada

Inhoud

  • Baard olie
  • Baard balsem
  • Houten kam
  • Jute zakje

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media