Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Baardbalsem Unscented - De Sunnah Man

€ 15,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Baardbalsem Unscented - De Sunnah Man

Vegan baardbalsem is een alternatief voor traditionele baardbalsems die vaak dierlijke producten bevatten. Bovendien is vegan baardbalsem ook halal, wat betekent dat het voldoet aan de Islamitische voorschriften. Dit maakt het een goede optie voor mensen die zowel veganistisch als halal willen leven.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van vegan baardbalsem voor de baard? Hier zijn een paar belangrijke punten om te overwegen:

  1. Verzorging van de huid: Vegan baardbalsem bevat plantaardige oliën die de huid onder de baard voeden en hydrateren. Dit kan helpen om irritatie en droogheid te verminderen en kan bijdragen aan een gezonde, glanzende baard.

  2. Versterking van de haren: Vegan baardbalsem bevat ook voedingsstoffen die de haren van de baard versterken en helpen om breuk en splijten te voorkomen. Dit kan bi idhnillaah leiden tot een vollere baard die er gezonder uitziet.

  3. Vermindering van klitten: Vegan baardbalsem kan ook helpen om klitten en knopen in de baard te verminderen, wat het borstelen en stylen gemakkelijker maakt. Dit kan leiden tot minder stress en irritatie voor de huid en de haren.

  4. Vermindering van geur: Sommige traditionele baardbalsems kunnen een sterke geur hebben, die niet altijd aangenaam is voor iedereen. Vegan baardbalsem bevat vaak milde, natuurlijke geuren die zachter zijn en minder overweldigend.

  5. Duurzaamheid: Vegan baardbalsem is ook beter voor het milieu, omdat het geen dierlijke producten bevat. Dit maakt het een duurzamere keuze voor mensen die graag hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Inhoud

60g

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media