Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Beard Butter Fresh Winter - De Sunnah Man

€ 15,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Beard Butter Fresh Winter - De Sunnah Man

Vegan beard butter is een alternatief voor traditionele beard butter die vaak dierlijke producten bevat. Het is gemaakt van plantaardige ingrediënten die zijn samengesteld om de baard te verzorgen en te versterken. Bovendien is vegan beard butter ook halal, wat betekent dat het voldoet aan de Islamitische voorschriften. Dit maakt het een goede optie voor mensen die zowel veganistisch als halal willen leven.

Maar wat is nu precies beard butter en hoe gebruik je het? Beard butter is een dikkere vorm van baardverzorging dan baardolie en is bedoeld om de baard te hydrateren en te verzachten. Het bevat vaak plantaardige oliën en wassen die helpen om de haren van de baard te versterken en te verminderen klitten en knopen.

Er zijn een aantal dingen die veel mensen niet weten over beard butter en hoe het het beste te gebruiken:

  1. Het is het beste om beard butter aan te brengen op een schone, droge baard. Was de baard met een milde shampoo en laat het goed drogen voordat je de beard butter aanbrengt.

  2. Gebruik een kleine hoeveelheid beard butter en verdeel het gelijkmatig over de baard en de huid. Masseer het voorzichtig in de baard met je vingers of met een baardborstel om het te verdelen.

  3. Beard butter kan het beste worden aangebracht op een lauwwarme baard. Dit kan helpen om de poriën te openen en de oliën beter te laten doordringen. Gebruik hiervoor een haardroger op lage of medium warmte.

  4. Beard butter kan ook worden gebruikt als stylingproduct. Gebruik een kleine hoeveelheid om de haren van de baard te stylen en te modelleren naar de gewenste vorm.

  5. Beard butter kan ook helpen om de geur van de baard te verminderen. Het bevat vaak milde, natuurlijke geuren die de baard een frisse, schone geur geven.

  6. Beard butter is ook duurzamer dan traditionele baardverzorgingsproducten, omdat het geen dierlijke producten bevat. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die graag hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Oorsprong

Canada

Inhoud

60g

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media