Geen producten (0)
Geen producten (0)
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Badee al oud amethyst   lattafa Badee al oud amethyst   lattafa2 Badee al oud amethyst   lattafa 3 Badee al oud amethyst   lattafa4
1 2 3 4
 

Bade’e Al Oud Amethyst - Lattafa

€ 44,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Bade’e Al Oud Amethyst - Lattafa

Bade’e Al Oud Amethyst: Een Parfum vol Passie. Lattafa is een bekend parfummerk dat bekend staat om zijn opvallende en prachtige geuren. Gericht op de moderne, zelfbewuste en avontuurlijke man die op zoek is naar een unieke en uitzonderlijk parfum. Een opvallende geur is Bade’e Al Oud Amethyst.

De geur van Bade’e Al Oud Amethyst is uniek en verleidelijk. Het begint met een frisse en fruitige toon. Dit maakt plaats voor de hartnoten van roos en jasmijn die samen een bloemig aroma creëren. De basisnoten zijn van oud en vanille, die samen een warme en verleidelijke geur vormen.

Bade’e Al Oud Amethyst is verpakt in een opvallende en unieke flacon die de unieke aard van de parfum weerspiegelt. Het is ontworpen om te worden getoond en te pronken en zal zeker opvallen in de badkamer of op de toilettafel.

In tegenstelling tot veel andere parfums, is Bade’e Al Oud Amethyst bedoeld om te worden gedragen tijdens bijzondere gelegenheden, zoals tijdens een feestje. Het is een parfum dat indruk maakt en niet onopgemerkt blijft. Het is ook een geweldig cadeau voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks

Samenstelling

Top: Bergamot, Roze peper.
Midden: Turkse roos, Bulgaarse rozen, Jasmijn.
Basis: Oud (Agarwood), Vanille, Amber.

Inhoud

Concentratie: EAU De Parfum
Inhoud: 100 ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media