Geen producten (0)
Geen producten (0)

Paris Corner Opulentia Primus van Emir

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Paris Corner Opulentia Primus van Emir

Opulentia Primus is een parfum van het merk Emir en wordt beschouwd als een van de meest populaire en iconische geuren van het merk. De topnoten van Opulentia Primus zijn ananas, zwarte bes, appel en bergamot. Deze combinatie van fruitige en citrusachtige noten geeft de geur een levendige en verfrissende start. De ananasnoot, die sterk aanwezig is, is een kenmerkende geurnoot van Opulentia Primus en geeft de geur zijn karakteristieke zoete en fruitige aroma.

Het hart van de geur bevat noten van rozen, jasmijn en patchouli. Deze combinatie van bloemige en houtachtige noten geeft de geur een zachte en sensuele nuance en zorgt voor een warm en romantisch gevoel.

De basisnoten van Opulentia Primus zijn muskus, eikenmos, ambergris en vanille. Deze combinatie van houtachtige en zoete noten zorgt voor een diepe en complexe basis die de geur een langdurige en aanhoudende kracht geeft. Ambergris, een zeldzaam en duur ingrediënt, geeft de geur zijn karakteristieke maritieme ondertoon en voegt een vleugje zeebries toe aan het aroma.

Over het algemeen heeft Opulentia Primus een frisse en fruitige geur met bloemige en houtachtige noten in het hart en een diepe en complexe basis. Het is een krachtige en verfijnde geur die perfect is voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik voor degenen die op zoek zijn naar een opvallende geur die de aandacht trekt en blijft hangen.

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media