Geen producten (0)
Geen producten (0)
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Paris cornerpendora scents saviour creed aventus dupe creed
 

Paris Corner Pendora Scents Saviour

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Paris Corner Pendora Scents Saviour

Saviour is een herengeur van het merk Pendora Scents en is geïnspireerd op de bekende geur Sauvage van Dior dat werd gelanceerd in 2015. Het is een geur die symbool staat voor de vrije en avontuurlijke geest van de moderne man en wordt vaak geprezen om zijn krachtige en verleidelijke aroma.

De topnoten van Saviour zijn bergamot en peper. De bergamot geeft de geur een frisse, citrusachtige opening die al snel wordt gevolgd door de pittige en kruidige geur van peper. Deze combinatie van frisse en pittige noten creëert een verkwikkende en energieke start.

Het hart van de geur bevat noten van geranium, lavendel, vetiver, patchouli, elemi en roze peper. Deze combinatie van bloemige, kruidige en harsachtige noten geeft de geur een verfijnde en elegante uitstraling en zorgt voor een warme en sensuele nuance.

De basisnoten van Saviour zijn ambroxn, ceder en labdanum. Deze combinatie van houtachtige en amberachtige noten geeft de geur een diep en krachtig karakter en zorgt voor een langdurige en aanhoudende geur op de huid. Ambroxan is een synthetisch ingrediënt dat de geur een warme en muskusachtige ondertoon geeft en zorgt voor een modern en onderscheidend karakter.

Over het algemeen heeft Saviour een krachtige en verleidelijke geur met een frisse opening en een warme en houtachtige basis. Het is een veelzijdige geur die geschikt is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Saviour is de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een geur die krachtig, modern en verfrissend is.

Samenstelling

Topnoten: Calabrische bergamot, Peper
Hartnoten: Sichuan peper, lavendel, roze peper, Vetiver, Patchouli, Geranium, Elemi
Basisnoten: ambroxan, ceder, labdanum

Inhoud

Concentratie: EAU De Parfum
Inhoud: 50 ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media