Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bidet TAHARA24

€ 22,95 € 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Bidet TAHARA24

Ontdek dit prachtige innovatieve bidet van TAHARA 24. Onmisbaar voor mensen die houden van een goede hygiëne. Ideaal te gebruiken om jezelf grondig te reinigen na een toiletbezoek. Het design is tijdloos en onopvallend zodat het past bij het design van elke badkamer en toilet. Daarnaast komt het bidet met een "travelbag" zodat je het makkelijk met je mee kan nemen op reis! 

Ben jij al enthousiast geraakt? Dit product brengt "istinja" naar een next level. Haal er gelijk 1 voor op je toilet, 1 voor op werk, 1 voor in de auto en 1 voor je ouders!

450ML inhoud

Voordelen van een bidet TAHARA 24

Het gebruik van een bidet heeft verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van alleen toiletpapier. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Verbeterde hygiëne: Een bidet maakt gebruik van water om de intieme delen van het lichaam schoon te maken, waardoor een grondigere reiniging mogelijk is dan alleen met toiletpapier. Water verwijdert bacteriën, ziektekiemen en andere verontreinigingen effectiever dan papier.

  2. Minder irritatie en gevoeligheid: Toiletpapier kan de huid irriteren, vooral bij mensen met een gevoelige huid, aambeien, fissuren of andere aandoeningen. Een bidet zorgt voor een zachte en kalmerende reiniging, waardoor ongemak en irritatie verminderd worden.

  3. Verlichting van aambeien en ongemakken: Bij het gebruik van toiletpapier kan wrijving ontstaan, wat pijn en irritatie kan veroorzaken bij mensen met aambeien of andere aandoeningen. Een bidet biedt zachte reiniging zonder wrijving, waardoor de symptomen verlicht kunnen worden.

  4. Milieuvriendelijk: Het gebruik van toiletpapier draagt bij aan ontbossing en verbruikt veel water en energie tijdens het productieproces. Een bidet gebruikt daarentegen veel minder water en kan helpen om de ecologische voetafdruk te verminderen.

  5. Kostenbesparend op de lange termijn: Hoewel een bidet initieel een investering kan zijn, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Je hebt minder toiletpapier nodig, wat betekent dat je minder vaak toiletpapier hoeft te kopen.

  6. Gevoel van frisheid en comfort: Het gebruik van een bidet geeft een gevoel van frisheid en schoonheid. Het water zorgt voor een verfrissend en comfortabel gevoel na het gebruik van het toilet.

  7. Geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit: Voor mensen met beperkte mobiliteit kan het gebruik van toiletpapier moeilijk zijn. Een bidet biedt een gemakkelijkere en meer zelfstandige manier van reinigen.

Het gebruik van een TAHARA 24 bidet in een notendop

Het gebruik van een bidet heeft dus verschillende voordelen, waaronder verbeterde hygiëne, verminderde irritatie, verlichting van aandoeningen, milieuvriendelijkheid, kostenbesparing, frisheid en comfort, en geschiktheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media