Geen producten (0)
Geen producten (0)
excl. buikband
Groene islamitische zwembroek halal zwemkleding mannen Groene islamitische zwembroek halal zwemkleding mannen Groene islamitische zwembroek halal zwemkleding mannen Groene islamitische zwembroek halal zwemkleding mannen
1 2 3 4
 

Kaki Zwembroek van Aboe Safiya

€ 36,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Kaki Zwembroek van Aboe Safiya

Let op: de buikband is los verkrijgbaar en zit niet inbegrepen

Wat trek jij normaliter aan als je gaat zwemmen? Volgens mij kennen velen van ons die momenten dat je gaat zwemmen met een trainingsbroek en een t-shirt wat uiteraard veel te zwaar is en waarin je je zeer oncomfortabel beweegt. Vanaf nu is dat verleden tijd in shaa Allaah! Met deze mooie zwembroek met ritszakken kun je gerust op stap gaan en veel zwemplezier hebben in shaa Allaah. (De kleur kan in het echt lichtelijk afwijken met de kleur op de foto).

Pasvorm

De zwembroek valt een beetje wijd

Model

Het model is circa 170cm, ongeveer 65kilo en draagt maat S

Islamitische zwemkleding

De term "islamitische zwemkleding" klinkt misschien een beetje gek. Want wat houdt dat precies in? En bestaat er wel zoiets als islamitische zwemkleding? Wat wij ermee bedoelen is: zwemkleding dat voldoet aan de islamitische richtlijnen en dus de awrah volledig bedekt. Een lange zwembroek plus buikband die de navel bedekt zijn helaas moeilijk te vinden en daarom hebben we deze prachtige producten ontworpen. Speciaal voor moslimman die zijn religie serieus neemt én comfortabel wil zwemmen. 

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media