Geen producten (0)
Geen producten (0)

Oudh Shay van Aboe Safiya

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Oudh Shay van Aboe Safiya

Dit is met uitstek een bijzondere geur. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor een zoete en vooral kruidige geur. Deze geur is tevens heel gevoelig voor de hoeveelheid die je gebruikt. Met andere woorden, als je een klein beetje opdoet zal de geur anders beleefd worden dan wanneer je veel opdoet. De geur is zeer volwassenen en bijzonder. Een waarlijk genot voor de liefhebber. Oudh shay is toepasbaar voor dagelijks gebruik en bijzondere gelegenheden.

Ingrediënten

  • Pepper
  • Frankincens
  • Rose
  • Honey
  • Musk
  • Oudh

Beleving

Warm ●●●○○
Zoet ●●●○○
Kruidig ●●●●○
Fris ●●○○○

 

Wat is bijzonder aan onze parfums?

Alle parfums van Aboe Safiya zijn 100% parfum, dus ze zijn niet verdund. Ook zijn de parfums gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dus vrij van chemicaliën. Daarnaast zijn de parfums 100% vrij van alcohol.

Gebruik 

Druppel of smeer enkele druppels op de onderkant van je pols*. Wrijf vervolgens met beide polsen om de olie uit te smeren en smeer het vervolgens in je nek. Eventueel kun je de rest daarna uitsmeren bij je armen en borst. Belangrijk: vermijd contact met je ogen. Ook als je het bijvoorbeeld op je polsen hebt gesmeerd en uren later woedoe wilt doen kan je het in je ogen smeren dus let hier goed op!

*De olie is zeer geconcentreerd dus enkele druppels zijn al genoeg om je urenlang lekker te laten ruiken.

Inhoud

3ml of 10 ml

Ook interessant

€ 16,95 € 24,00
€ 16,95 € 24,00

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media