Geen producten (0)

Trainingspak "Relax" Navy van Qaba'il

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Trainingspak "Relax" Navy van Qaba'il

In de zoektocht naar mode die zowel praktisch als stijlvol is voor de moderne moslimman, komt er een nieuw hoogtepunt: het modieuze trainingspak dat niet alleen je awrah bedekt, maar ook comfort, warmte en stijl in één combineert.

Dit unieke trainingspak is ontworpen met de essentie van gebed in gedachten, met een langer bovenstuk dat de onderrug bedekt tijdens het buigen en knielen. Gemaakt van hoogwaardige stoffen. Dit zorgt voor ultiem comfort tijdens het gebed en gedurende de dag.

De stijlvolle snit en moderne afwerking maken dit trainingspak perfect voor zowel sportieve activiteiten als dagelijkse bezigheden. De gestroomlijnde pasvorm biedt een eigentijdse uitstraling zonder concessies te doen aan je normen en waarden. Of je nu naar de sportschool gaat, een wandeling maakt of gewoon wilt ontspannen, dit trainingspak is jouw to-go item.

Kortom, dit modieuze trainingspak voor de praktiserende moslimman biedt een perfecte balans tussen stijl, comfort en functionaliteit. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een uiting van identiteit en zelfexpressie, waarin je je niet alleen zelfverzekerd voelt, maar ook volledig kunt wijden aan je gebeden met het vertrouwen dat je kleding in harmonie is met je waarden.

Pasvorm

Valt op maat

Samenstelling

76% pamuk (Turks katoen), 24% polyester

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media