Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw
Farasha abaya maysa creme Farasha abaya maysa creme 2 Farasha abaya maysa creme 3
1 2 3
 

Farasha Abaya "Maysa" Beige - Medina Silk

€ 36,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Farasha Abaya "Maysa" Beige - Medina Silk

De Abaya "Maysa" in het Farasha-model is een elegant en bedekkend model. Met haar uitgestrekte, wijd uitlopende snit omhult ze de drager. Met een adembenemende wijdheid van de abaya, die vloeiend langs het lichaam valt.

De meest opvallende eigenschap van de Abaya "Maysa" zijn de ruime mouwen, die een gevoel van lichtheid en vrijheid bieden aan degene die haar draagt. Deze wijde armen voegen een luchtige dimensie toe aan het silhouet, waardoor een subtiel spel van beweging ontstaat bij elke stap. Echter, om ervoor te zorgen dat de abaya perfect op zijn plaats blijft, zijn er delicaat geplaatste knoopjes aan de binnenkant bij de polsen aangebracht. Deze subtiele details bieden niet alleen een praktisch voordeel, maar voegen ook een vleugje verfijning toe aan het ontwerp.

Afmetingen

Lengte: 142cm

Ook interessant

€ 26,95

Abaya: Ontdek de Diepe Betekenis en Elegantie van Dit Tijdloze Kledingstuk

Inleiding: Abaya - Een Symbool van Elegante Bescheidenheid

De abaya is niet zomaar een kledingstuk, maar een cultureel en religieus symbool dat elegantie en bescheidenheid belichaamt. In deze uitgebreide gids nemen we je mee op een reis door de geschiedenis, betekenissen, variaties en moderne toepassingen van de abaya. Van zijn oorsprong tot zijn hedendaagse relevantie, ontdek hoe dit traditionele kledingstuk zijn plaats heeft gevonden in de wereld van mode en cultuur.

Een Blik op de Geschiedenis van de Abaya: Islamitische kleding voor bescheidenheid en eerbiedigheid

De abaya vindt zijn oorsprong in het oude Arabië en is sindsdien verspreid tot over de hele wereld. De abaya zich ontwikkeld tot een culturele en religieuze uitdrukking van bescheidenheid en eerbiedigheid.

Abaya: Betekenis en Toepassingen in de Huidige Tijd

In moderne tijden is de abaya veel meer dan alleen een kledingstuk; het is een manier van zelfexpressie. Het wordt gedragen door vrouwen over de hele wereld, ongeacht hun culturele achtergrond, als een teken van respect voor hun geloof en persoonlijke waarden. Bij feesten worden vaak abaya’s met borduursels en versieringen tot gedurfde kleurkeuzes gedragen. Hierdoor zijn abaya's geëvolueerd tot unieke mode-uitingen die stijl en bescheidenheid harmonieus combineren.

Variatie in Ontwerpen: Van Traditioneel tot Eigentijds

De wereld van abaya's biedt een breed scala aan ontwerpen, waardoor vrouwen de vrijheid hebben om een stijl te kiezen die bij hun voorkeuren past. Van klassieke eenvoud tot moderne flair, er zijn abaya's met verschillende sluitingen, mouwstijlen, versieringen en stoffen. Bij Aboe Safiya bieden we voor buiten, alleen de

traditionele abaya’s aan voor hun ingetogen esthetiek.

Het Dragen van Betekenis: Abaya als Symbool van Identiteit

Naast het feit dat de abaya een stijlvol mode-item is, blijft het ook een krachtig symbool van identiteit en respect voor religieuze waarden. Het dragen van een abaya kan een diepe persoonlijke betekenis hebben, waarbij vrouwen hun toewijding aan bescheidenheid en culturele waarden tonen.

Conclusie: De Tijdloze Schoonheid van de Abaya

Van zijn bescheiden oorsprong tot zijn opvallende aanwezigheid in de wereld van moderne mode, blijft de abaya een tijdloos en krachtig kledingstuk. Het vertegenwoordigt de fusie van traditie en zelfexpressie, waarbij vrouwen hun religieuze en culturele waarden belichamen terwijl ze hun unieke stijl uitdrukken. Als een symbool van elegantie en bescheidenheid zal de abaya ongetwijfeld blijven schitteren in de modegeschiedenis.

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media