Geen producten (0)
Geen producten (0)
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Sheikh al oud vanard al zaafaran Sheikh al oud vanard al zaafaran 2
1 2
 

Sheikh Al Oud van Ard AL Zaafaran

€ 29,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Sheikh Al Oud van Ard AL Zaafaran

Ard Al Zaafaran Sheikh Al Oud is een prachtige geur van oudh die wordt geproduceerd door het beroemde parfumhuis Ard Al Zaafaran. De geur is gemaakt van hoogwaardige ingredienten en heeft een rijke, warme en sensuele geur die perfect is voor elke gelegenheid. Sheikh Al Oud is een intense, volle & warme parfum. Een mooie geur die heerlijk volle oudh vlagen achterlaat in je omgeving. Zoet, fris, kruidig & oriëntaals. Voor de echte oudh liefhebbers.

Sheikh Al Oud van Ard Al Zaafaran is een prachtig parfum dat is gemaakt van de hoogste kwaliteit oudh-hars en natuurlijke ingredienten. Deze rijke, warme en sensuele geur is perfect voor elke gelegenheid en zal zeker indruk maken op iedereen die het ruikt.

Ard Al Zaafaran is een bekend parfumhuis dat al jarenlang prachtige parfums maakt voor mensen over de hele wereld. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van oudh-hars geuren en Sheikh Al Oud is zonder twijfel één van hun meest populaire parfums.

De geur van Sheikh Al Oud is zeer complex en heeft veel verschillende lagen. Het begint met topnoten van nootmuskaat en saffraan, die snel plaatsmaken voor hartnoten van cambodjaans hout en sandelhout. De basisnoten van oudh en muskus geven de geur een rijke, warme en sensuele uitstraling die inshaa Allaah urenlang blijft hangen.

Wat maakt Sheikh Al Oud zo speciaal?  Het is gemaakt van pure oudh van de fijne kwaliteit. Oudh is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit de Aquilaria-boom, die voornamelijk groeit in Zuidoost-Azië. Het is een zeer waardevolle substantie die al duizenden jaren wordt gebruikt in parfums, cosmetica en medicijnen vanwege zijn unieke geur en therapeutische eigenschappen.

Oudh heeft een rijke, warme en sensuele geur die moeilijk te beschrijven is. Sommigen zeggen dat het ruikt naar oud hout, leer of kruiden, terwijl anderen het omschrijven als een zoete, kruidige en aardse aroma. Wat het ook is, oudh-hars is zonder twijfel één van de meest gewilde en tevens dure parfumcomponenten ter wereld.

Sheikh Al Oud van Ard Al Zaafaran is een prachtig voorbeeld van hoe oudh op zijn best kan ruiken. De geur is zeer rijk en vol, met een aantal prachtige lagen van musk, saffraan, amber, sandelhout en muskus. Het is een geur die zeker indruk zal maken op iedereen die het ruikt en die zal blijven hangen gedurende de dag in shaa Allaah.

Samenstelling

Topnoten: Kaneel, nootmuskaat & saffraan
Hartnoten: Cambodjaans hout, sandelhout, cedar & guaiac hout
Basisnoten: Musk, rozijnen, amber & oudh

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media