Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pendora Scents Puro Neroli van Paris Corner

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Pendora Scents Puro Neroli van Paris Corner

Puro Neroli van Paris Corner is een prachtige parfum dat is geïnspireerd op de azuurblauwe wateren en de prachtige bloemen van de Italiaanse Rivièra. De geur is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een frisse, zonnige en sensuele uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De geur van Puro Neroli begint met topnoten van citroen, bergamot en rozemarijn, die snel plaatsmaken voor hartnoten van neroli, jasmijn en pitosporum. De basisnoten van Amber, Ambretteen en Angelica geven de geur een rijke, sensuele en aards aroma dat urenlang blijft hangen.

Wat Puro Neroli zo speciaal maakt is dat het een geur is die zeer geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De frisse topnoten van citroen, bergamot en mandarijn geven de geur een verfrissende en opwekkende uitstraling die perfect is voor de dag, terwijl de rijke hartnoten van neroli, jasmijn en Afrikaanse Oranjebloesem de geur een spannende uitstraling geven die perfect is voor de avond.

Puro Neroli is ook een geur die zich richt op een breed publiek. Het is niet te overweldigend of opdringerig, maar heeft wel een aanwezigheid die in shaa Allaah zeker indruk zal maken op iedereen die het ruikt.

Al met al is Puro Neroli van Paris Corner een prachtige geur die zeker de moeite waard is om te proberen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of voor de avond, Puro Neroli heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan zeker Puro Neroli van Paris Corner. De geur zal je in gedachten laten verplaatsen naar de prachtige Italiaanse Rivièra en je laten genieten van de zonnige, zomerse dagen.

Samenstelling

Topnoten: Bergamot, mandarijn, citroen, bittere sinaasappel, lavendel, rozemarijn en mirte
Middennoten: Afrikaanse Oranjebloem, Neroli, Jasmijn en Pitosporum
Basisnoten: Amber, Ambrette (Musk Mallow) en Angelica

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media