Geen producten (0)
Geen producten (0)
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Rich santal factory edition emir van paris corner Rich santal factory edition emir van paris corner 2 Rich santal factory edition emir van paris corner 4 Rich santal factory edition emir van paris corner 3
1 2 3 4
 

Rich Santal Factory Edition Emir van Paris Corner

€ 54,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Rich Santal Factory Edition Emir van Paris Corner

De geur is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een rijke, warme en sensuele uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De geur van Rich Santal Factory Edition Emir begint met topnoten van Kardemom, Vioolakkoorden & Papyrus, die snel plaatsmaken voor hartnoten van Iris & Amber. De basisnoten van Sandelhout en Cederhout geven de geur een rijke, aards en sensuele aroma dat inshaa Allaah urenlang blijft hangen.

Wat Rich Santal Factory Edition Emir zo speciaal maakt is dat het gemaakt is van sandelhoutolie. Sandelhoutolie is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit de boom Santalum Album, die voornamelijk groeit in India en Indonesië. Het is een zeer waardevolle substantie die al duizenden jaren wordt gebruikt in parfums, cosmetica en medicijnen vanwege zijn unieke geur en therapeutische eigenschappen.

Sandelhoutolie heeft een rijke, warme en sensuele geur die moeilijk te beschrijven is. Sommigen zeggen dat het ruikt naar oud hout, leer of kruiden, terwijl anderen het omschrijven als een zoete, kruidige en aards aroma. Wat het ook is, sandelhoutolie is zonder twijfel één van de meest gewilde en dure parfumcomponenten ter wereld.

Rich Santal Factory Edition Emir is een prachtig voorbeeld van hoe sandelhoutolie op zijn best kan ruiken. De geur is zeer rijk en vol, met een aantal prachtige lagen van kardemom, viool, papyrus, iris, en amber. Het is een geur die zeker indruk zal maken op iedereen die het ruikt en die in shaa Allaah zal blijven hangen gedurende de dag.

Al met al is Rich Santal Factory Edition Emir een prachtige geur die zeker de moeite waard is om te proberen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of voor de avond, Rich Santal Factory Edition Emir heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan zeker Rich Santal Factory Edition Emir.

Samenstelling

Topnoten: Kardemom, Vioolakkoorden & Papyrus
Hartnoten: Iris & Amber
Basisnoten: Leer, Sandelhout en Cederhout

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media