Geen producten (0)
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Pendora scents just peach vanparis corner 2 Pendora scents just peach vanparis corner
1 2
 

Pendora Scents Just Peach van Paris Corner

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Pendora Scents Just Peach van Paris Corner

Just Peach van Paris Corner is een prachtige parfum en heeft rijke, zachte en fruitige smaken van zoete perziken. De geur is gemaakt van hoogwaardige ingredienten en heeft een frisse, verleidelijke en sensuele uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De geur van Just Peach begint met topnoten van zoete perzik, Bloedsinaasappel en Kardemom die snel plaatsmaken voor hartnoten van Davana en Jasmijn. De basisnoten van Indonesisch patchouliblad, vanille, sandelhout, tonkaboon geven de geur een rijke, sensuele en aards aroma dat inshaa Allaah urenlang blijft hangen.

Wat Just Peach zo speciaal maakt is dat het een geur is die zeer geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De frisse topnoten van perzik en bloedsinasappel geven de geur een verfrissende en opwekkende uitstraling die perfect is voor de dag, terwijl de rijke hartnoten van jasmijn en davana de geur een sensuele en romantische uitstraling geven die perfect is voor de avond.

Just Peach is ook een geur die zich richt op een breed publiek. Het is niet te overweldigend of opdringerig, maar heeft wel een aanwezigheid die zeker indruk zal maken op iedereen die het ruikt. De geur is ook zeer duurzaam en blijft urenlang hangen, wat betekent dat je niet constant hoeft bij te spuiten gedurende de dag.

Al met al is Just Peach van Paris Corner een prachtige geur die zeker de moeite waard is om te proberen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of voor de avond, Just Peach heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan zeker Just Peach van Paris Corner.

Samenstelling

Topnoten: Perzik, Bloedsinaasappel, Kardemom en Heliotroop
Middennoten: Rum, Cognac, Davana en Jasmijn
Basisnoten: Indonesisch patchouliblad, vanille, sandelhout, tonkaboon, cashmeran, benzoë, styrax, labdanum en vetiver

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media