Geen producten (0)

Super Crush Emir van Paris Corner

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Super Crush Emir van Paris Corner

De geur is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een frisse, fruitige en sensuele uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De geur van Super Crush begint met topnoten van saffraan, gember, Siciliaanse mandarijn en Siciliaanse bergamot, die snel plaatsmaken voor hartnoten van amberhout, Marokkaanse roos, Egyptische jasmijn en Indonesisch patchouliblad. De basisnoten van Madagascar vanille, sandelhout, witte musk en eikenmos geven de geur een sensuele en aards aroma dat bi idhnillaah lang blijft hangen.

Wat Super Crush zo speciaal maakt is dat het een geur is die zeer geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De frisse topnoten geven de geur een verfrissende en opwekkende uitstraling die perfect is voor de dag, terwijl de rijke hartnoten de geur een sensuele en romantische uitstraling geven die perfect is voor de avond.

Super Crush is een fantastische geur om je te onderscheiden. Een prachtige geur die zeker de moeite waard is om te proberen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of voor de avond, Super Crush heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan zeker Super Crush van Paris Corner. De geur zal je bi idhnillaah verleiden met zijn frisse, fruitige en fijne aroma en je laten genieten van de onmiddellijke aantrekkingskracht en verleiding die sommige geuren op ons hebben.

Samenstelling

Topnoten: Saffraan, Gember, Siciliaanse Mandarijn en Siciliaanse Bergamot
Hartnoten: Amberhout, Marokkaanse Roos, Egyptische Jasmijn en Indonesisch Patchouli blad
Basisnoten: Madagascar Vanille, Sandelhout, Witte Musk en Eikenmos

Inhoud

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media