Geen producten (0)

Intoxicate van Khadlaj La Fede

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Intoxicate van Khadlaj La Fede

Intoxicate is een parfum van het merk Khadlaj La Fede. De naam Intoxicate verwijst naar een combinatie van geurnoten om een complexe en intrigerende geur te creëren. De topnoten van Intoxicate zijn amber, vanille & kaneel. Deze combinatie geeft een kruidige en warme start aan de geur. Het hart van de geur bevat noten van Tuberoos en Mahonial. De bourbon zorgt voor een rokerige en houtachtige ondertoon, terwijl de vanille zorgt voor een zoete en romige nuance.

De basisnoten van Intoxicate zijn amberhout, tonkaboon, vanille en mirre. Deze noten geven de geur een aardse en houtachtige basis, waardoor de geur een diepere en meer volwassen uitstraling krijgt.

Over het algemeen heeft Intoxicate een warme en kruidige geur. De geur is complex en heeft verschillende lagen die zich ontvouwen naarmate de geur opdroogt op de huid. Het is een luxe en unieke geur die perfect is voor speciale gelegenheden of voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard geuren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Topnoten: Kaneel, Nootmuskaat en Bergamot
Hartnoten: Praliné vulling, Dadels, Tuberoos (Nachthyacint) en Mahonial
Basisnoten: Vanille, Tonkaboon, Mirre, Benzoine, Akigalahout en Amberhout

Concentratie: Eau De Parfum
Inhoud:  100ml

 

Ook interessant

€ 12,95 € 22,95

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media