Geen producten (0)
1 2
 

Paris Corner Trecento Noir Pendora Scents

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Paris Corner Trecento Noir Pendora Scents

Trecento is een parfum van het merk Pendora Scents. Deze parfum staat bekend om zijn verleidelijke en intense geur die een onvergetelijke indruk achterlaat. De topnoten van Trecento zijn mandarijn, neroli, nootmuskaat en saffraan. Deze combinatie van kruidige tonen geeft de geur een pittige start en zorgt voor een verfrissende en opwindende opening.

Het hart van de geur bevat noten van rozen, jasmijn en oranjebloesem. Deze bloemige noten geven de geur een sensuele en verleidelijke uitstraling en zorgen voor een zoete en zachte nuance.

De basisnoten van Trecento zijn amber, sandelhout, oud en vanille. Deze combinatie van warme en houtachtige noten geeft de geur zijn kenmerkende diepte en krachtige karakter. Het houtachtige karakter wordt versterkt door het gebruik van oud, een ingrediënt dat bekend staat om zijn donkere en rokerige aroma. De vanille geeft de geur een zoete en romige ondertoon en zorgt voor een luxueus gevoel.

Over het algemeen heeft Trecento een intense en verleidelijke geur met kruidige, bloemige en houtachtige noten. De geur is rijk en complex en heeft een langdurige en aanhoudende geur op de huid. Het is een uitstekende keuze voor avondgelegenheden of voor degenen die op zoek zijn naar een luxe en krachtige geur die indruk maakt.

Samenstelling

Topnoten: Kardemom, nootmuskaat, saffraan, mandarijn, neroli
Middennoten: Kulfi, roos, mastiek, oranjebloesem, jasmijn
Basisnoten: Vanille, amber, houtachtige noten, sandelhout

Inhoud

Concentratie: EAU De Parfum
Inhoud: 100 ml

 

Ook interessant

€ 12,95 € 22,95

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media