Geen producten (0)

Welke djelleba voor mannen kopen?

Welke djelleba kan ik voor mannen kopen? Dit is een vraag die wel eens krijgen, vooral in de periode van Ramadan, het Suikerfeest en het Offerfeest. Om deze vraag te kunnen beantwoorden is er eerst toelichting nodig. Er zijn namelijk veel verschillende soorten djellaba's voor mannen. Sommige djellaba's zijn heel traditioneel, andere hebben een wat frissere uitstraling en tot slot hebben we de "jogging" djelleba gemaakt van trainingspak stof.

Klik hier om direct door te gaan naar de pagina om djelleba's voor mannen te kopen.

 

Op bovenstaande foto zie je een djelleba voor mannen uit de Emiraten. Deze djellaba heeft een wat frissere uitstraling en kan eigenlijk door alle leeftijden gedragen worden. Het merk van deze djelleba is Custom Qamis en alle djelleba's worden geleverd in een mooie zwarte kartonnen doos zodat het een prachtig cadeau is om te geven in shaa Allaah. Klik hier om meer info te zien over de benamingen van de djellaba.

 

 

De bovenstaande djellaba is gemaakt van joggingstof en geeft weer een heel fris uiterlijk. Zulke modellen worden voornamelijk door de wat jongere broeders gedragen. Deze jogging djelleba heeft een capuchon met koordjes net zoals je bij een hoodie ziet en is tevens in een wat kortere lengte gemaakt voor een wat meer speelse uitstraling. We adviseren dan ook om een mooi broek eronder aan te doen gecombineerd met een leuke paar sneakers. 

 

 

Check hieronder onze andere blogs

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media