Geen producten (0)

De cargo broek

De cargo broek, een van de meest begeerde broeken door liefhebbers van stijl en functionaliteit. Het staat niet alleen geweldig, het is ook nog eens super functioneel. De cargo broek kenmerkt zicht namelijk door de verschillende zakken waar je veel spullen in kwijt kunt. Handig voor tijdens het werk maar ook in de zomer bijvoorbeeld als je geen jas draagt.

De cargo broek vindt zijn oorsprong in het leger waar de extra broekzakken werden gebruikt om extra munitie mee te nemen. De cargo broek was toen nog niet zichtbaar in het dagelijkse leven. Dit veranderde langzaam maar zeker. De cargo broek werd steeds vaker gekozen als mode item en werd door verschillende mensen gedragen. 

Klik hier om direct door te gaan naar de pagina om cargo broeken voor heren te kopen.

 

Tegenwoordig komen de cargo broeken voor mannen in verschillende stijlen en pasvormen. Van een skinny fit naar een wijde fit. Wij bieden uiteraard alleen een wijde versie aan die voorzien is van een lager kruis. Daarnaast zorgen we ervoor dat de cargo broeken voorzien zijn van elastiek bij de enkels óf dat de broekspijpen een cropped fit hebben. De cargo broek die je hierboven ziet is voorzien van twee ritsen bij de zijzakken. Daarnaast zijn er ook "basic" cargo broeken voor heren die gemaakt zijn met knoopjes zoals onderstaand voorbeeld.

 

Het mooie aan de cargo broek is dat je dit op heel veel verschillende manieren kan combineren in het dagelijks leven. Je kan bijvoorbeeld werkschoenen aantrekken en er je werkoutfit van maken. Je kan het ook combineren met verschillende sneakers en t-shirts. Daarnaast zou je het zelfs kunnen combineren met semi-nette kleren zoals een coltrui of een overhemd. Kortom, de cargo broek is een must-have voor mannen met gevoel voor mode.

Omdat we zo fan zijn van de cargo broek hebben we ook driekwartmodellen in zowel de normale chino achtige stof als in joggingstof. Ideaal voor als het warmer is. Door het driekwart model kunnen je benen beter luchten en omdat je in de zomer waarschijnlijk geen jas draagt, zitten normaal je zakken vol met sleutels, geld, pasjes, je telefoon en andere spullen. Met de cargo zakken kun je je spullen een beetje verdelen en door met de rits zorg jij ervoor dat je spullen veilig in je broek blijven zitten. 

 

De cargo broeken komen in verschillende prijsklassen. Dit is sterk afhankelijk van het merk, het land van productie en de stofkeuze. Ook het aantal opties kan in de prijs meewegen. Als er bijvoorbeeld veel ritsen of zakken verwerkt zijn op de broek zijn de materiaal én arbeidskosten uiteraard hoger. We proberen voor ieder wat wils aan te bieden en dus te werken met verschillende merken en verschillende prijsklassen. Kortom, voor cargo broeken voor mannen moet je bij Aboe Safiya zijn.

 

Check hieronder onze andere blogs

 

Wij maken gebruik van cookies ter analyse en verbetering van de website en de koppeling met sociale media